Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) запустив спортивний челлендж зі скакалкою.

Ломаченко зробив 50 стрибків зі скакалкою за 20 секунд і кинув виклик боксерам Олександру Усику, Рой Джонсу і бійця UFC Ти Джей Диллашоу.

"Іноді дуже важливо зробити перший крок, щоб щось почати. Я хочу, щоб якомога більше людей у світі займалися спортом, тому запускаю 20-секундний челендж в Instagram", - написав Ломаченко.

Нагадаємо, Василь Ломаченко проведе свій наступний бій 8 грудня проти володаря титулу WBO Хосе Педраси. Бій пройде в Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

Василь Ломаченко - Хосе Педраса
Василь Ломаченко - Хосе Педраса

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли до топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.