Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Нагадаємо, 6 жовтня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі (США) відбудеться бій між чемпіоном UFC у легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовым (26-0) і екс-чемпіоном у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-3).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Напередодні поєдинку в Park Theater у Лас-Вегасі відбулася друга прес-конференція Конора Макгрегора і Хабіба Нурмагомедова.

Повідомляється, що Макгрегор запізнився на прес-конференцію, а Нурмагомедов не став його чекати, і пішов, швидко поспілкувавшись з журналістами.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

"Мені не треба нікого чекати. Тут всі – фанати, преса. Час прийшов, так що будь ласка, чекаю ваших запитань. Чи здивований я, що Конора зараз тут немає? Я про нього не думаю. У мене є розклад: ось настав призначений час, а це значить, що треба починати прес-конференцію. Я повинен зробити вагу, повинен турбуватися про себе. Чому я повинен думати про нього? Приходить він чи ні... Якщо хтось запізнюється, це не мої проблеми", – заявив Нурмагомедов.

Прес-конференція, присвячена UFC 229
Прес-конференція, присвячена UFC 229

Коли Нурмагомедов пішов, Макгрегор все ж з'явився на прес-конференції та відповів на запитання журналістів.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

На шоу "Пізня ніч" з Конаном О'Брайеном Макгрегор поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

Макгрегор заявив, що у Нурмагомедова багато слабкостей і порівняв себе з горилою.

"Я вірю, що у Хабіба багато слабкостей в цій грі, він спеціалізується в основному на боротьбі, як ви знаєте, він боровся з ведмежам, коли був дитиною.

Програю йому в боротьбі, але в бійці він використовує одну-єдину дисципліну. Однак по моєму останньому бою ви могли бачити, що у мене є великий набір зброї проти такого роду опонента, проти всіх стилів ведення бою.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

В іншому стилі Хабіб більш повільний, у нього посередні удари, і я бачу, як буду протистояти йому в суботу ввечері.

Боротьба з ведмедем в дитинстві? Він боровся з дагестанськими ведмедями, але ніколи не мав справу з ірландськими горилами!", – заявив Макгрегор.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Тренер Конора Макгрегора з ударної техніки Оуен Родді прокоментував майбутній поєдинок, і розповів про спеціальну підготовку Конора.

"Фанати ММА ще не бачили повноцінної боротьби Конора, тому що він вирішував питання раніше, ніж наступала боротьба, але тепер все інакше. Він дуже сильно удосконалив навики боротьби і додав їх до феноменальної ударної роботи. Він готовий перемогти Хабіба", - сказав Родді.

Напередодні Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.

Квитки на бій Макгрегор – Нурмагомедов розкупили за рекордний час – всього за три хвилини.

Зазначимо, що найдешевший квиток коштував 205 доларів, найдорожчий – 2505 доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов принизив ірландців.