Українка Еліна Світоліна в оновленому рейтингу WTA зберегла 5-е місце.

Топ-5 виглядає наступним чином: Сімона Халеп, Каролін Возняцкі, Анжелік Кербер, Наомі Осака і Еліна Світоліна.

У першій десятці зафіксований підйом японки Наомі Осаки, яка поліпшила своє становище на дві позиції і тепер займає четверту позицію.

Леся Цуренко зберегла за собою 27-е місце, Даяна Ястремська поліпшила своє становище на 8 позицій і тепер вона 102-а, а Марта Костюк - 120-а.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До речі це особистий рекорд юної тенісистки. До цього вона була 122-ю.

Українки у Гонконзі

Три українські тенісистки виступлять на турнірі WTA International в Гонконзі.

Еліна Світоліна (№5) стала лідером посіву і в першому колі зіграє з володаркою Wild Card Прісциллою Хон (№183) з Австралії.

Леся Цуренко (№27) отримала на турнірі п'ятий номер посіву і на старті зустрінеться з Чжен Сайсай з Китаю (№63). У 2014-му році українка перемогла азіатку на грунтовому турнірі ITF у Словаччині.

Даяна Ястремська (№110) у першому колі змагань зустрінеться з однією з переможниць кваліфікації, яка завершиться в неділю.

Також перша ракетка України Еліна Світоліна відвідала Велику китайську стіну, одне з нових семи чудес світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про нового тренера.