Фанат Фортуни Дюссельдорф прийшов на матч улюбленої команди проти Шальке 04 і став зіркою соцмереж.

Популярність вболівальнику принесло фото, опубліковане журналістом Арчі Рінд-Туттом, який зробив скрін трансляції.

На ньому невідомий фанат пробирається до свого місця на трибунах "Еспріт Арени" з мінімум сім'ю келихами пива і хот-догом в зубах. Та нічого собі! Ось це любов до Бундеслізі!

Зазначимо, що матч виграв Шальке з рахунком 0:2, а українець Євген Коноплянка з'явився на полі на 79-й хвилині і допоміг "шахраям" довести матч до переможного.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зірки Баварії на Октоберфесті

Футболісти Баварії Мюнхен побували на традиційному фестивалі "Октоберфест-2018". Гравці прийшли на захід в народних костюмах і зі своїми другими половинками, а також дітьми, повідомляє офіційний твіттер клубу.

Хоч у Баварії на даний момент криза, на всіх фото можна побачити усміхнених футболістів, які п'ють з величезних келихів німецьке пиво!

Баварія вперше з 1999-го року не виграла жодного матчу, який проходив в період Октоберфесту, тобто з 22-го вересня по 7-е жовтня.

Відзначимо, що спочатку в рамках Бундесліги мюнхенці зіграли на "Альянц Арені" внічию з Аугсбургом (1:1) і зазнали виїзної поразки від Герти (2:0), потім в Лізі Чемпіонів не перемогли вдома Аякс (1:1) і на закуску розгромно поступилися вдома Боруссії Менхенгладбах (0:3).

Як повідомляв портал Знай.ua, Мбаппе побив рекорд, який тримався 45 років.