У складі збірної України перед матчами проти збірних Італії та Чехії відбулися кадрові зміни.

Слідом за Віталієм Буяльським змушений залишити розташування збірної одразу ж після прибуття ще один київський динамівець — Артем Бєсєдін. У форварда запалення ахіллового сухожилля, лікування якого не дозволяє нападнику бути готовим до матчу з чехами.

Артема замінить інший Артем - Кравець, на рахунку якого 21 гра та 8 забитих м'ячів за національну команду. Нападник турецького Кайсеріспору вже прибув до готелю, де розташувалась збірна, і він взяв участь у вечірньому тренуванні команди.

Товариський матч Італія — Україна відбудеться 10-го жовтня в Генуї. Початок о 21:45. 16 жовтня збірна України зіграє в Харкові зі збірною Чехії поєдинок Ліги націй.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився з повною заявкою на ці матчі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Вперше виклик до збірної отримав захисник бельгійського Гента Ігор Пластун. Також до Першої команди повернувся півзахисник угорського Ференцвароша Іван Петряк.

Голкіпери: Андрій П'ятов (Шахтар), Денис Бойко (Динамо), Андрій Лунін (Леганес)

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (Шахтар), Микита Бурда (Динамо), Олександр Караваєв (Зоря), Василь Кравець (Луго), Ігор Пластун (Гент).

Півзахисники: Віктор Циганков, Сергій Сидорчук (Динамо), Тарас Степаненко, Марлос (Шахтар), Євген Коноплянка (Шальке), Руслан Малиновський (Генк), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті), Євген Макаренко (Андерлехт), Іван Петряк (Ференцварош).

Нападники: Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Артем Кравець (Кайсеріспор), Роман Яремчук (Гент).

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.