У матчі 28-го туру вищої чемпіонату Грузії, в якому Діла приймала Торпедо з Кутаїсі, футбол був настільки нудним, що один з чотириногих фанатів не всидів на місці і вирішив повеселити публіку.

Кумедний пес вибіг на газон і досить довго грався на полі, навіть встигнувши пограти з воротарем гостей. Стюарди намагалися відвести його з поля, але не вийшло. В результаті пса зміг вивести гравець кутаїського Торпедо Давид Хурцилава.

Суперфанат

Фанат Фортуни Дюссельдорф прийшов на матч улюбленої команди проти Шальке 04 і став зіркою соцмереж.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Популярність вболівальнику принесло фото, опубліковане журналістом Арчі Рінд-Туттом, який зробив скрін трансляції.

На ньому невідомий фанат пробирається до свого місця на трибунах "Еспріт Арени" з мінімум сім'ю келихами пива і хот-догом в зубах. Та нічого собі! Ось це любов до Бундеслізі!

Зазначимо, що матч виграв Шальке з рахунком 0:2, а українець Євген Коноплянка з'явився на полі на 79-й хвилині і допоміг "шахраям" довести матч до переможного.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мбаппе побив рекорд, який тримався 45 років.