Сьогодні вранці збірна України вирушила до Генуї, де завтра зіграє товариський матч зі збірною Італії.

По прильоту на Аппеніни українську команду зустріли хлібом-сіллю чарівні дівчата в українських національних костюмах.

"Як удома в Горишніх Плавнях", - підписав фото у Фейсбуку журналіст Микола Васильков.

Каравай) Йоххоу, зустріли в Genova - - як у дома в Горишніх Плавнях Українців у Легурії 8000++ Дві з них, напевно, найкрасивіші))) #UkrTribuna

Geplaatst door Mykola Vas op Dinsdag 9 oktober 2018

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кадрові зміни

У складі збірної України перед матчами проти збірних Італії та Чехії відбулися кадрові зміни.

Слідом за Віталієм Буяльським змушений залишити розташування збірної одразу ж після прибуття ще один київський динамівець — Артем Бєсєдін. У форварда запалення ахіллового сухожилля, лікування якого не дозволяє нападнику бути готовим до матчу з чехами.

Артема замінить інший Артем - Кравець, на рахунку якого 21 гра та 8 забитих м'ячів за національну команду. Нападник турецького Кайсеріспору вже прибув до готелю, де розташувалась збірна, і він взяв участь у вечірньому тренуванні команди.

Товариський матч Італія — Україна відбудеться 10-го жовтня в Генуї. Початок о 21:45. 16 жовтня збірна України зіграє в Харкові зі збірною Чехії поєдинок Ліги націй.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився з повною заявкою на ці матчі.

Вперше виклик до збірної отримав захисник бельгійського Гента Ігор Пластун. Також до Першої команди повернувся півзахисник угорського Ференцвароша Іван Петряк.

Голкіпери: Андрій П'ятов (Шахтар), Денис Бойко (Динамо), Андрій Лунін (Леганес)

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (Шахтар), Микита Бурда (Динамо), Олександр Караваєв (Зоря), Василь Кравець (Луго), Ігор Пластун (Гент).

Півзахисники: Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Сергій Сидорчук (Динамо), Тарас Степаненко, Марлос (Шахтар), Євген Коноплянка (Шальке), Руслан Малиновський (Генк), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті), Євген Макаренко (Андерлехт), Іван Петряк (Ференцварош).

Нападники: Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Артем Бєсєдін (Динамо) Артем Кравець (Кайсеріспор), Роман Яремчук (Гент).

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.