Представники збірної України вшанували пам'ять трагедії в Генуї, поклавши траурний вінок на мосту Моранді.

Головний тренер національної команди Андрій Шевченко, його асистенти Олександр Шовковський і Мауро Тассотті, а також капітан Андрій П'ятов побували на мосту, де зустрілися з представниками Генуї та поспілкувалися з ними.

Фото на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Микола Васильков:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, 14-го серпня 2018-го року один з прольотів мосту, що перетинає річку Польчевера, обрушився разом з десятками автомобілів, що знаходилися на ньому. В результаті трагедії загинули 43 людини.

У середу, 10-го жовтня, збірна України в Генуї на стадіоні "Луїджі Ферраріс" проведе товариський матч проти збірної Італії. Поєдинок буде зупинений на 43-й хвилині, щоб хвилиною мовчання вшанувати загиблих.

Початок матчу о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Кадрові зміни

У складі збірної України перед матчами проти збірних Італії та Чехії відбулися кадрові зміни.

Слідом за Віталієм Буяльським змушений залишити розташування збірної одразу ж після прибуття ще один київський динамівець — Артем Бєсєдін. У форварда запалення ахіллового сухожилля, лікування якого не дозволяє нападнику бути готовим до матчу з чехами.

Артема замінить інший Артем - Кравець, на рахунку якого 21 гра та 8 забитих м'ячів за національну команду. Нападник турецького Кайсеріспору вже прибув до готелю, де розташувалась збірна, і він взяв участь у вечірньому тренуванні команди.

Товариський матч Італія — Україна відбудеться 10-го жовтня в Генуї. Початок о 21:45. 16 жовтня збірна України зіграє в Харкові зі збірною Чехії поєдинок Ліги націй.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився з повною заявкою на ці матчі.

Вперше виклик до збірної отримав захисник бельгійського Гента Ігор Пластун. Також до Першої команди повернувся півзахисник угорського Ференцвароша Іван Петряк.

Голкіпери: Андрій П'ятов (Шахтар), Денис Бойко (Динамо), Андрій Лунін (Леганес)

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (Шахтар), Микита Бурда (Динамо), Олександр Караваєв (Зоря), Василь Кравець (Луго), Ігор Пластун (Гент).

Півзахисники: Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Сергій Сидорчук (Динамо), Тарас Степаненко, Марлос (Шахтар), Євген Коноплянка (Шальке), Руслан Малиновський (Генк), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті), Євген Макаренко (Андерлехт), Іван Петряк (Ференцварош).

Нападники: Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Артем Бєсєдін (Динамо) Артем Кравець (Кайсеріспор), Роман Яремчук (Гент).

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.