Знаменитий Альваро Арбелоа відкрив футбольну школу мадридського Реала в Тернополі. Вона стала першою школою в Україні під патронатом "Фонду Реал Мадрид".

«Сьогодні у мене була можливість бути присутнім на відкритті нової школи "Фонду Реал Мадрид". Ця школа стане першою в Україні і допоможе більш ніж 200 дітям, які перебувають у зоні ризику. Це велика гордість спостерігати, як "Реал" працює з тисячами дітей по всьому світу.

Дякую Міністра закордонних справ України за відвідування цього заходу і всіх людей, які зробили цей проект можливим", — написав Арбелоа в Instagram.

Соціально-спортивна школа "Фонду Реал Мадрид" буде працювати для дітей з соціально незахищених верств населення, повністю на безоплатній основі. Подібні школи — це світовий проект, який успішно існує майже у 80-ти країнах світу. Тернопіль став першим містом в Україні, де був реалізований такий проект.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Арбелоа захищав кольори Реала з 2002-го по 2006-й і з 2009-го по 2016 роки. Також грав за Ліверпуль, Депортіво і Вест Хем. Захищав кольори збірної Іспанії, з якою виграв два ЄВРО і чемпіонат світу.

Чергова поразка Реала

Реал програв на виїзді Алавесу в рамках 8-го туру Прімери.

Баски перемогли в матчі з "галактікос" з рахунком 1:0, завдяки голу Ману Гарсії вже на 95-й хвилині.

Зазначимо, що мадридці програли вже 3 матчі з 4-х. До речі, Реал не може забити в 4-му поєдинку поспіль. До матчу з Алавесом Реал двічі програв всуху Севільї у Прімері (3:0) і ЦСКА в Лізі чемпіонів (1:0). Також нульовою нічиєю завершилося мадридське дербі проти Атлетіко (0:0) в рамках Ла Ліги.

Чотири матчі поспіль Реал не забивав лише двічі в історії – в 1982 і 1985 роках.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду наплював на скандал і забив гол за Ювентус.