Українська тенісистка Даяна Ястремська (№102 WTA) виграла другий матч на хардовому турнірі серії WTA International в Гонконзі. В 1/8 фіналу українка у двох сетах переграла представницю Китаю Сайсай Чжен (№58 WTA).

Гонконг. 1/8 фіналу

Даяна Ястремська (Україна) - Сайсай Чжен (Китай) - 2:0 (6:3, 6:3)

З першого сету Даяна заволоділа перевагою на корті і повела в рахунку. У четвертому і шостому геймах їй вдалося реалізувати брейкпоїнтиы, а в п'ятому – відігратися з рахунку 30:40. Китаянка все ж зуміла відіграти один брейк, на більше Ястремська не давала їй шансів.

У другій партії українці довелося постаратися, щоб перемогти. Велика кількість брейків вилилася в 3:3 через шість геймів. Далі Даяні вдалося забрати подачу суперниці і першою набрати п'яте очко. У затяжному дев'ятому геймі українка мала кілька непоганих можливостей завершити матч своєю перемогою. Це вдалося лише з четвертої спроби, коли допомогла вже китаянка.

З нового тижня Даяна знову повернеться в топ-100 рейтингу WTA.

В 1/4 фіналу Ястремська зіграє проти словачки Христини Кучової.

Перемога Світоліної

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Українська тенісистка Еліна Світоліна перервала свою серію з трьох поразок поспіль.

9 жовтня в рамках 1/16 фіналу Hong Kong Open українці протистояла 181-я ракетка світу 20-річна австралійка Прісцилла Хон.

У сьогоднішній зустрічі Світоліна вийшла вперед (3:1), але потім втратила гейм на подачі. Далі у Еліни справи пішли краще і вона виграла три гейми поспіль.

На старті другої партії суперниці обмінялися брейками. У восьмому геймі українка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно завершила гру на своїй подачі.

Hong Kong Tennis Open

Еліна Світоліна (Україна, 1) - Прісцилла Хон (Австралія) - 2:0 (6:2, 6:3)

Наступною суперницею Еліни Світоліної стане японська тенісистка Нао Хібіно, 125-а в рейтингу WTA.

До цього дня українка перемагала 31 серпня в матчі 1/16 фіналу US Open. Тоді Світоліна переграла китаянку Ван Цян з рахунком 2:0 (6:4, 6:4).

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про нового тренера.