Лондонський Челсі буде боротися з проявами антисемітизму серед своїх фанатів. Вболівальників, які особливо провинился, будуть відправляти в Освенцим — в освітніх цілях.

Власник "аристократів" Роман Абрамович — єврей за походженням, а також громадянин Ізраїлю — хоче в корені побороти будь-які прояви антисемітизму серед фанатів Челсі.

Про це в інтерв'ю The Sun заявив президент клубу Брюс Бак.

На думку власника Челсі, проста заборона на відвідування матчів є малоефективним заходом. Тому вболівальників, які особливо провинилися, лондонський клуб буде ставити перед вибором: або анулювання сезонних абонементів, або екскурсія в концтабір Освенцим.

Почалося все з того, що рік тому, коли Челсі розкритикував власних фанатів, які дозволили собі викрикувати антисемітські кричалки на матчі з Тоттенгемом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Суперфанат

Фанат Фортуни Дюссельдорф прийшов на матч улюбленої команди проти Шальке 04 і став зіркою соцмереж.

Популярність вболівальнику принесло фото, опубліковане журналістом Арчі Рінд-Туттом, який зробив скрін трансляції.

На ньому невідомий фанат пробирається до свого місця на трибунах "Еспріт Арени" з мінімум сім'ю келихами пива і хот-догом в зубах. Та нічого собі! Ось це любов до Бундеслізі!

Зазначимо, що матч виграв Шальке з рахунком 0:2, а українець Євген Коноплянка з'явився на полі на 79-й хвилині і допоміг "шахраям" довести матч до переможного.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мбаппе побив рекорд, який тримався 45 років.