Кирило Кокорін, брат форварда Зеніту Олександра Кокоріна, пояснив ситуацію з нападом на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака.

"По п'яні ми почали порівнювати сусіда по столу з виконавцем "Gangnam Style", він образився і обматюкав нас", – сказав Кокорін під час дачі свідчень.

Олександр Кокорін додав, що від Пака виходила агресія, злість, нетерпимість, тому на нього напали.

Санкції від ФІФА

Міжнародна федерація футболу (FIFA) взяла ситуацію з форвардом "Зеніту" Олександром Кокоріним та хавбеком "Краснодара" Павлом Мамаєвим під особливий контроль, повідомляють "Известия" з посиланням на джерело в організації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, нападник "Зеніту" Олександр Кокорін і півзахисник "Краснодара" Павло Мамаєв напередодні побили чиновника і напали на перехожого, який виявився водієм ведучою Першого каналу Ольги Ушакової.

Олександр Кокорін і Павло Мамаєв
Олександр Кокорін і Павло Мамаєв

"Інцидент за участю російських футболістів взято під особливий контроль. FIFA дуже уважно стежить за всіма світовими ЗМІ, у нас є багато російськомовних співробітників, які відслідковують подібні новини", - зазначило джерело.

FIFA може накласти санкції чи заборонити участь у єврокубках і міжнародних змаганнях для обвинувачених футболістів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".