Джаван Хілл, тренер канадського боксера, володаря титулу WBC Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО), поділився стратегією на бій проти тимчасового чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО).

Бій Гвоздик – Стівенсон відбудеться 1 грудня в Квебеку (Канада).

Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня
Бій Гвоздик – Стівенсон заплановано на 1 грудня

За словами Хілла, Стівенсон збирається нокаутувати українця.

"Ми збираємося нокаутувати цього хлопця. А перемагаючи нокаутом, ти завжди виглядаєш добре. Нокаут і все. Ніяких переживань, що Гвоздик зіпсує всю вечірку. Так що завдання на бій – прикувати цвяха", - заявив Джаван Хілл.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, американський тренер Тедді Атлас буде готувати Олександра Гвоздика до цього бою.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Гвоздик пояснив своє рішення змінити тренера напередодні такого важливого поєдинку.

"Рішення про роботу з Атласом – це моє рішення, а Егіс Клімас надав можливість це зробити.

Атлас – досвідчений тренер, уважний до дрібниць, я вважаю це те, що мені потрібно.

Чи склали план підготовки з тренером до бою проти Стівенсона? Зараз у мене є попереднє завдання перед початком тренувального табору, а коли приїде Тедді, тоді вже і розставимо акценти", – розповів в інтерв'ю Гвоздик Luckypunch.net.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Підготовка буде проходити в Окснарді, Каліфорнія, а тренувальний табір почнеться вже в середині жовтня.

Атлас розповів, чому погодився працювати з українцем, а також поділився планами підготовки.

"Вони чекали моєї відповіді декілька тижнів. Я хотів зустрітися з ним і його сім'єю. Що я і зробив. Я побачив його сім'ю. У нього троє маленьких дітей і дружина, а також я довіряю Эгісу. Я сказав йому, що повернуся до роботи тільки якщо вони хороші люди. Якби я вважав по-іншому, то не взявся б за цю справу.

Перша річ – чи я хочу проводити час з людиною? Я відчув, що хочу перебувати в колі цих людей. Ну і друга річ – чи можу я йому допомогти, чи можна його тренувати? Чи дозволить він тренувати себе? Відповідь – так. Вони попросили мене про допомогу, але я можу їм допомогти? Я відчуваю, що можу.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Я вже ніби дивлюся фільм, і в мене є кілька сторінок записів і речей, над якими потрібно працювати, речей, які потрібно виправити. Доведеться битися проти другого найкращого ударника в боксі (після Деонтея Уайлдера). Не можна допускати помилки проти такого хлопця. Потрібно бути готовим технічно, мати чіткий план того, як діяти в рингу, щоб перемогти. Ми будемо працювати над цим. У нас немає можливості помилятися.

Гвоздик веде себе, як боєць. У нього хороші інстинкти. Щодо технічних аспектів, йому потрібно піднятися на наступний рівень, але у нього правильні ідеї", – передає слова Атласа ESPN.

Як повідомляв портал Знай.ua, дата та місце титульного бою Гвоздика офіційно підтверджені.