У п'ятницю, 12 жовтня, тренер нашої збірної і легенда українського футболу Андрій Шевченко закликав уболівальників підтримати команду на матчі третього туру групового раунду Ліги націй проти Чехії.

Відомо, що гра пройде в Харкові у вівторок, 16 жовтня, і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Крім того, головний тренер жовто-синіх заявив, що його підопічним необхідна підтримка у цьому матчі, а також висловив сподівання, що збереться повний стадіон. Про це інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Андрій Шевченко

"Розраховуємо на 12-го гравця. Ми дуже раді бути тут, у Харкові. Збірна України вже давно не грала в цьому місті. Сподіваюся, що за вашої підтримки ми покажемо хороший футбол", - зазначив Шевченко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Також тренер прокоментував виклик на матч нападника Ворскли Владислава Кулача. Шевченко висловив співчуття, що через травми вибуло декілька виконавців, тому, за його словами, дуже важливо знайти гравця, який міг би створити конкуренцію.

"Владислав дуже добре виглядав в останніх матчах за Ворсклу, отримав у них міжнародний досвід. Сподіваюся, він нам допоможе", - додав Шевченко.

Варто відзначити той факт, що буквально днями тренер збірної України викликав до команди нападаючого Шахтаря Владислава Кулача, який зараз виступає за полтавський клуб на правах оренди.

збірна України з футболу

Нагадаємо, що представники збірної України вшанували пам'ять трагедії в Генуї, поклавши траурний вінок на мосту Моранді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Шевченко, граючи з футболістами в квадрат, прокинув півзахиснику Зорі Олександру Караваєву м'яч між ніг. Після цього епізоду він засміявся, що говорить про позитивну атмосферу всередині національної команди.

Також портал Знай.uа писав, що збірна України отримає 1,5 млн євро за участь у новому турнірі УЄФА Лізі націй, а в разі перемоги в своїй групі сума преміальних подвоїться.