13 жовтня в Амстердамі на стадіоні "Йоханн Кройфф Арена" збірна Нідерландів розгромила збірну Німеччини.

У матчі виконували соло гравці Ліверпуля і півзахисник Ліона. Спочатку захисник "мерсисайдців" Вірджіл Ван Дейк відкрив рахунок на 30-й хвилині. Німці намагалися відігратися, але голландці грамотно оборонялися.

Потім перед фінальним свистком представник Ліона Мемфіс Депай і півзахисник Ліверпуля Джорджиніо Вейналдум своїми точними ударами зробили рахунок в грі 3:0!

Ліга націй

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нідерланди - Німеччина - 3:0 (1:0)

Голи: Ван Дейк, 30, Депа, 86, Вейналдум, 90+3.

Перемога української молодіжки

Матч 9-го туру кваліфікації Євро-2019 U-21 між збірними України та Шотландії завершився перемогою нашої дружини.

Для гостей матч розпочався відмінно. Вони повели в рахунку вже на 49-й секунді зустрічі після того, як Льюїс Морган точно пробив по воротах.

Україна відігралася на 32-й хвилині, завдяки гарному удару Олександра Зубкова. М'яч не без допомоги рикошету влетів у ворота і становище в матчі вирівнялося.

На 56-й хвилині той же Зубков вивів Україну вперед. На третій доданій до основного часу хвилині Коваленко своїм точним ударом засвітив на табло "трійку", а українці виграли матч з рахунком 3:1!

Україна набирає 17 очок і займає чисте друге місце, відірвавшись від шотландців на три очки.

Кваліфікація Євро-2019 U-21, 9-й тур

Україна U-21 – Шотландія U-21 – 3:1

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).