Українська тенісистка Даяна Ястремська виграла престижний турнір серії WTA International в Гонконзі. Призовий фонд турніру – $750 тис.

18-річна тенісистка сенсаційно перемогла титуловану китаянка Ван Цян - 6:2, 6:1.

Ястремська вперше в кар'єрі виграла такий престижний турнір. Перемога в Гонконзі дозволить українці піднятися на 66 місце в одиночному рейтингу. Це її найкращий результат у кар'єрі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Даяна Ястремська
Даяна Ястремська

Нагадаємо, у чвертьфіналі турніру в Гонконзі Ястремська обіграла Христину Кучову з Словаччини (7:6, 6:2).

Нагадаємо, після поразки від китаянки Ван Цян українка Еліна Світоліна заявила про те, що припинила співпрацю з одним із своїх тренерів, Ніком Савіано. 62-річний американець увійшов в команду української тенісистки після US Open, але їх співробітництво тривало всього місяць.

У тренерському штабі Еліни залишився лише Едрю Беттлс:

"Ендрю Беттлс знає мою гру, я хочу закінчити мій сезон з ним. Він зараз єдиний чоловік в команді. Буду дивитися, після закінчення сезону належить прийняти багато рішень", - сказала Світоліна.

Перемога Світоліної над японкою

Еліна Світоліна у матчі 1/8 фіналу турніру в Гонконзі здобула перемогу над японкою Нао Хібіно з рахунком 2:0 (6:0, 6:3).

На прес-конференції після матчу Світоліна зізналася, що їй перемогти допомогла злість.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

"Я рада, що вийшло швидко закінчити матч. Перемога була впевненою і це додає мені сил перед наступним матчем.

У мене вийшло з самого старту домінувати, і я показала всю свою злість на корті. Я зараз намагаюся робити все, щоб поліпшити свій теніс і показати найкращу гру на турнірі ", - передає слова Світоліної WTA.

WTA. Гонконг. 1/8 фіналу

Світоліна (Україна, 1) - Хибино (Японія) - 2:0 (6:0, 6:3)

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Довгоочікувана перемога

Українська тенісистка Еліна Світоліна перервала свою серію з трьох поразок поспіль.

9 жовтня в рамках 1/16 фіналу Hong Kong Open українці протистояла 181-я ракетка світу 20-річна австралійка Прісцилла Хон.

У цій зустрічі Світоліна вийшла вперед (3:1), але потім втратила гейм на подачі. Далі у Еліни справи пішли краще і вона виграла три гейми поспіль.

На старті другої партії суперниці обмінялися брейками. У восьмому геймі українка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно завершила гру на своїй подачі.

Hong Kong Tennis Open

Еліна Світоліна (Україна, 1) - Прісцилла Хон (Австралія) - 2:0 (6:2, 6:3)

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про Ніка Савіано.