Легендарний ямайський бігун Усейн Болт, восьмиразовий олімпійський чемпіон і 11-разовий чемпіон світу, який перейшов у професійний футбол, обурений допінговими перевірками у футболі.

Болт не розуміє вимог антидопінгового агентства Австралії пройти допінг-тести.

"Отже, друзі, я пішов з легкої атлетики в надії стати футболістом, але подивіться на це. Як я можу здавати допінг-тести зараз? Адже я ще навіть не став професійним футболістом. Серйозно.

Я запитав, чому мені надсилають повідомлення про тест, хоча я ще не підписав контракт з клубом. І мені відповіли, що я спортсмен найвищого рівня і тому повинен проходити перевірки. Що ж, гаразд", – заявив Усейн Болт.

Усейн Болт
Усейн Болт

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Усейн Болт забив перші два голи у складі австралійського футбольного клубу "Сентрал Кост Маринерс".

Відзначимо, що це лише його другий матч у кар'єрі.

Нагадаємо, Усейн Болт завершив легкоатлетичну кар'єру після чемпіонату світу 2017 року. Він є чинним рекордсменом планети в бігу на дистанції 100 метрів (9,58 секунди) і 200 метрів (19,19 секунди).

Влітку цього року ямайський спринтер дебютував у професійному футболі в складі команди "Сентрал Кост Маринерс" в матчі з "Сентрал Кост Селект". Команда Болта здобула перемогу з рахунком 6:1.

Усейн Болт
Усейн Болт

Зазначимо, що до цього Болт неодноразово намагався почати футбольну кар'єру, але не міг знайти відповідну команду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усейн Болт виграв унікальний забіг в невагомості.