Режисер документального сиквела "Американська мрія" готує до виходу новий фільм під робочою назвою "UKE".

На цей раз героями картини Володимира Мули стали зірки-хокеїсти: дворазовий володар Кубка Стенлі у складі "Філадельфії Флайєрс" Орест Кіндрачук, дворазовий володар Кубка Стенлі у складі "Бостон Брюїнз" Джонні Буцик, триразовий володар Кубка Стенлі у складі "Нью Джерсі Девілс" Кен Данейко, переможець Кубка Стенлі у складі "Піттсбург Пінгвінз" Джефф Чичрун, володар Кубка Стенлі у складі "Чикаго Блек Хоукс" Ерік Нестеренко, переможець Кубка Стенлі у складі "Нью Джерсі Девілс" Брюс Драйвер, триразовий володар Кубка Стенлі у складі "Едмонтон Ойлерс" Майк Крушельницький та кращий гравець всіх часів Уейн Гретцкі, який з "Едмонтон Ойлерс" виграв чотири Кубки Стенлі.

"Це безпрецедентний для України документальний фільм. Володарі Кубка Стенлі з українськими коренями вперше з'являться на вітчизняних екранах і розкажуть свої історії становлення і визнання. У той же час, це не буде чисто спортивна історія. Стрічка наповнена несподіваними викриттями, історичними знахідками і безцінними артефактами, які розіб'ють вщент утрамбовані роками стереотипи" - сказав режисер картини Володимир Мула.

Зйомки документального фільму відбуваються в трьох країнах - США, Канаді і Україні. Сценаристом картини виступає відомий телеведучий і документаліст Микола Васильков, а також дослідник Євген Количев.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Фільм розкриває зв'язок між подіями початку 20-го століття, боротьбою за незалежність від більшовицької Росії, хвилями української еміграції та сучасними зірковими особистостями в північно-американському хокеї", - зазначає сценарист картини Микола Васильків.

Прем'єра фільму відбудеться в 2019-му році.

Юкі - це хокеїсти НХЛ, які мають українське коріння.

Ярмоленко та Усик у рекламі

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) та нападник збірної України Андрій Ярмоленко знялися в рекламі букмекерської контори "Фаворит Спорт".

В ефірі буде 15 роликів, деякі з них вже показано.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.