20 жовтня на "Сантьяго Бернабеу" в рамках 9-го туру Прімери Іспанії Реал грав з Леванте.

Гості забили два швидких голи і до 12-ї хвилини вели в рахунку 0:2, завдяки точним ударам Хосе Луїса Моралеса і Рохера.

Мадридці не могли відігратися до 71-ї хвилини, коли Марсело скоротив розрив у рахунку. До речі, бразилець перервав свою безгольову серію "галактикос", що тривала 465 хвилин.

Але гра завершилася перемогою Леванте з рахунком 1:2.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тепер левантійці з 13-ма очками сьомі, а мадридці з 14-ма балами п'яті.

Чемпіонат Іспанії. Ла Ліга. 9-й тур. Стадіон "Сантьяго Бернабеу"

Реал - Леванте - 1:2 (0:2)

Голи: Марсело, 71 - Хосе Луїс Моралес, 7, Рохер, 12 (з пенальті)

Звитяга Алавеса

У матчі 9-го туру Прімери Іспанії гол Томаса Піни на 58-й хвилині приніс Алавесу виїзну перемогу над Сельтою з рахунком 0:1.

Завдяки такому успіху, фіналіст Кубку УЄФ-2001 Алавес очолив турнірну таблицю Ла Ліги, маючи в активі 17 очок. Сельта з 10-ма балами - десята.

Так виглядає турнірна таблиця Прімери на даний момент:

У наступному турі Алавес буде приймати Вільярреал, а Сельта спробує перервати шестиматчеву безпереможну серію в домашній зустрічі проти Ейбара.

Сельта — Алавес - 0:1 (0:0)

Гол: Піна, 58

Сельта: Альварес — Мальо, Кабрал, Ронкалья, Алонсо (Хюльсагер, 87) — Белтран (Мор, 63), Лоботка — Мендес, Аспас, Буфал (Сісто, 74) — Мур

Алавес: Пачеко — Агуїррегабірія, Лагуардія, Наварро, Дуарте — Брашанац (Вакасо, 76), Піна, Гарсія — Ібаї, Каллері (Собріно, 74), Хоні (Борха, 90+3)

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла збірну Чехії (1:0) і гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.