Банани-один з найбільш яскравих фруктів, при одному вигляді яких не можна встояти. При цьому банани дуже смачні і корисні. Але є і зворотна сторона. Деяким людям протипоказано вживати банани чи варто максимально знизити кількість їх вживання.

[[{"fid":"169836","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"560","width":"840","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Декому важко зрозуміти, як такий барвистий фрукт може бути заборонений у вживанні. Насправді, банан дуже калорійний. Він дає багато енергії за рахунок того, що містить безліч калорій, яких вистачає для збільшення життєвої енергії. Жінки і багато дієтологи постійно сперечаються про вплив бананів на вагу тіла і фігуру. А деякі жінки навпаки їдять більшу кількість бананів при дієті, в надії на те, що вони справляються з зайвим жиром. Банани дуже калорійні, тому краще ними не зловживати.
Не варто вживати банани людям, які сидять на низькій вуглеводної та повноцінної білковій дієті.
У бананах міститься висока кількість сахарози. Тому людям з діабетом категоричски заборонено уоптреблять банани. Вони сильно підвищують рівень цукру в крові. Бабани можуть призвести до здуття живота. Тому, щоб ибежать подібного дискомфорту, краще знизити їх вживання до мінімуму. Також, людям з варикозом і тромбофлебітом необхідно з обережністю їсти банани.

Бабани підвищують потенцію у чоловіків, але якщо ними зловживати можна домогтися зворотної реакції. Добова норма в день 2-3 банана і не більше.

Банан є тропічним фруктом, тому дітям до 2х років його краще не додавати в раціон. Справа в тому, що у новонародженого ще не виробилася адаптація до фруктів, які у нас не ростуть, що призведе до не кращому засвоєнню в шлунку.
Більшою мірою шкоду бананів пов'язано зі способом життя, в меншій мірі він впливає на здоров'я. Тому визначитеся, чого ви хочете домогтися, а чого уникнути при вживанні барвистого фрукта.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що лікарі рекомендують цей фрукт для профілактики анемії. При цьому, груша не тільки підвищує гемоглобін, але і налагоджує в організмі процес концентрації залізовмісного білка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще