Чернівецький футбольний клуб "Буковина" може зникнути.

Як повідомляє портал Футбол 24, спонсори вирішили припинити фінансування клубу з 1 вересня. На даний момент заморожені всі проекти, в тому числі, і з реконструкції стадіону.

Генеральний директор "Буковини" Віктор Олійник зазначив, що у клубу немає жодних боргів по зарплаті перед футболістами та персоналом.

Крім того, перед початком нинішнього сезону "Буковині" було відмовлено у підвищенні в класі за спортивним принципом.

Нагадаємо, колишній головний тренер "Челсі" Антоніо Конте може достроково розірвати контракт з лондонцями заради роботи в мадридському "Реалі". Про це повідомляє Il Giornale.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Антоніо Конте
Антоніо Конте

Контракт Конте з "Челсі" діє до літа 2019 року і до кінця терміну він повинен отримати близько 10 мільйонів євро зарплати.

За інформацією видання, Конте готовий піти на те, щоб йому виплатили компенсацію в розмірі 4 мільйонів євро і повністю припинити співпрацю з лондонським клубом. Італієць робить це заради того, щоб стати тренером мадридського "Реала".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки Ярмоленко пропустить через травму.