У першому матчі ігрового дня в рамках 32-го туру претендент на чемпіонство Кременчук на своєму майданчику здобув перемогу над третьою командою чемпіонату України – криворізьким Кривбасом.
У перших двох періодах йшла напружена рівна гра, в якій як кременчужани, так і криворіжці мали не мало небезпечних моментів, але реалізувати їх не вдалося.
У підсумку все вирішилося В третьому періоді, коли кременчужани закинули три шайби у ворота криворіжців, на що вони відповіли єдиним голом. На 48-й хвилині команда Дмитра Підгурського відкрила рахунок в матчі зусиллями Сергія Кузьмика, який реалізував більшість. Ще через чотири хвилини Володимир Романенко подвоїв перевагу своєї команди. Потім за шість хвилин до фінальної сирени Кривбас відіграв одну шайбу зусиллями Егвения Секірко, але вже через дві хвилини Ілля Коренчук зняв всі питання про переможця у матчі.
Таким чином, Кременчук здобув восьму перемогу поспіль і знову підібрався до лідера чемпіонату Донбасу на дистанцію в три очки, а у Кривбаса 51 бал і впевнене третє місце.

ХК " Кременчук – Кривбас 3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Шайби: 47:09 Кузьмик (Слиш, Коренчук – більш.) – 1:0; 51:07 Романенко (Гніденко, Варивода) – 2:0; 54:35 Секірко (Савченко, Попов) – 2:1; 56:29 Коренчук (Кузьмик, Слиш) – 3:1
Воротарі: Захарченко – Безхлібний
Кидки: 38 – 32
Штраф: 16 – 8

ХК " Кременчук: Захарченко (Петров); Башко – Андрейків, Ісаєнко – Ігнатенко, Романенко – Варивода; Коренчук – Кузьмик – Слиш, Гаврик – Гніденко – Кирющенков, Петранговський – Т. Гриценко – Коваленя, Чернишенко – Карпенко – Мельников
Кривбас : Безхлібний (Вязовов); Катрич – Александров, Білоусов – Декало, Рябенко – Афанасьєв, Горлушко; Міхейонок – Вал. Алексюк – Слюсар, Коваленко – Максименко – Ворона, Савченко – Секірко – Попов, Рубан, Куцевич
У другому поєдинку в рамках перенесеного 22-го туру білоцерківський " Білий Барс розгромив харківський Витязь, здобувши найбільшу перемогу у чемпіонаті України.
Харків'яни першими відкрили рахунок на сьомій хвилині першого періоду, коли Алексанян замкнув передачу партнера по команді на дальній штанзі.
У другому періоді ситуація повністю змінилася і білоцерківці закинули шість шайб у ворота харків'ян, чим по суті і поховали інтригу в матчі і забезпечили собі перемогу. У заключній двадцятихвилинці у ворота гостей влетіло ще три шайби, а харків'яни відповіли лише одним.
У складі переможців зазначимо Сергія Бабинця, який оформив дубль і набрав шість очок. Також активними були Дмитро Даниленко, на рахунку якого дубль і три бали, і Максим Розумів, який закинув шайбу і віддав дві результативні передачі.
Таким чином, Білий Барс " здобув чергову перемогу і займає п'яте місце в турнірній таблиці і тепер перевага команди Олександра Куликова над Витязем становить вісім очок.
Нагадаємо, що завтра ці команди знову зіграють між собою в рамках 32-го туру української хокейної ліги.