Український півзахисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко, який знаходиться в оренді в ПСВ, розповів про останні місяці в Нідерландах.

"Оренда в ПСВ розрахована до кінця поточного сезону, але поділитися своїми планами я поки не можу. У чемпіонаті Голландії залишилося провести дві гри, і після цього ми приймемо якесь рішення.

Можу сказати одне — тут я нещасливий, оскільки сім матчів поспіль вже не виходжу на поле. Так і не зрозумів, навіщо було брати футболіста, якого ти не використовуєш.

Втім, думаю про це, але потім все одно приходжу до висновку, що рішення тренера ніколи не варто обговорювати. Такий вибір наставника... Сумувати я не збираюся.

У будь-якому разі, для мене це божевільний досвід, який не купиш ні за які гроші. Я впевнений, що цей досвід стане мені в нагоді в майбутньому", – сказав Зінченко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, лідер Шахтаря продовжив контракт з клубом.