У вівторок, 2 травня, відновлюються матчі Ліги чемпіонів. У першому півфінальному протистоянні ЛЧ відбудеться мадридське дербі між минулорічними фіналістами турніру Реалом і Атлетіко.

Пряму трансляцію півфінального поєдинку Ліги чемпіонів Реал - Атлетіко дивіться в Україні на телеканалах Футбол 1 і НЛО TV. Початок матчу о 21:45.

[[{"fid":"170103","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2089","width":"3099","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Нагадаємо, що перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться Реал та Атлетіко, відбудеться 2 травня в Мадриді на стадіоні Сантьяго Бернабеу.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у майбутньому протистоянні Реала й Атлетіко букмекери вважають фаворитом команду Зінедіна Зідана.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Getty Images