Головний тренен Атлетіко Дієго Сімеоне поділився очікуваннями від півфіналу Ліги чемпіонів проти Реала.

"Завтра я випущу на поле команду, яка зробить все, щоб вболівальники переживали почуття гордості. Потрібно вирішити все так, щоб уникнути будь-яких серйозних проблем у повторній грі.

Додатковий час вдома у матчі-відповіді не буде грати нам на руку, тому ми повинні гарантувати, що його не буде. Поки ще не думаємо про повторній зустрічі, зараз говоримо тільки про завтрашньому поєдинку.

Важливі матчі завжди важкі, і завтрашній поєдинок не буде винятком. Реал покаже всю міць, як це зазвичай і робить будинку.

Нам потрібно стримати їх натиск. У стартові хвилини зробити це буде особливо важко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Я завжди відчуваю невеликий страх перед матчами. Мені потрібно повністю відмовитися від дійсності. На мені лежить великий тягар відповідальності, і він стає все важче і важче. Відчуваю це в поєдинках з будь-якою командою", - сказав Сімеоне на прес-конференції.

Портал Знай.uа повідомляв, де дивитися матч Реал - Атлетико.