Опубліковані попередні телерейтинги бою Кличко - Джошуа в США. Так, згідно з даними видання, на телеканалі Showtime, який транслював поєдинок у прямому ефірі, бій в середньому подивилися 659 000 глядачів, а пікова аудиторія трансляція – в п'ятому і шостому раундах – склала 687 000 чоловік, – повідомляє BloodyElbow.

Для Джошуа це був четвертий поєдинок, показаний на Showtime, і жоден з трьох його попередніх боїв на зміг зібрати аудиторію більше 390 000 глядачів в середньому. Так що, прогрес британця досить серйозний, з огляду на різницю в часових поясах і те, що питання щодо трансляції бою в США було вирішено за пару тижнів до бою. До слова, найкращий бій, показаний на телеканалі Showtime в 2017 році, що проходив в США – Бронер - Гранадос – зібрав в лютому 779 000 глядачів.

Що стосується HBO, який транслював бій у записі, очікується, що його цифри будуть вищими. У боях, що відбулися в 2015 році Кличко в середньому отримав 1,6 млн. глядачів в поєдинку проти Дженнінгса і 1,038 млн. – в битві з Ф'юрі.

Що стосується Німеччини, то бій Кличко - Джошуа в прямому ефірі RTL за офіційною інформацією подивилися 10,43 млн. чоловік, при цьому середнє значення всієї трансляції – 9, 59 млн. Це більше, ніж аналогічний показник в бою з Ф'юрі (8,91 млн). Частка ринку в 42,3% для віку 14-59 років – кращий результат після перемоги над Маріушем Вахом в 2012 році. Відзначимо, що найкращим для Кличка в плані глядацького інтересу в Німеччині став поєдинок Володимира з Девідом Хеєм, який зібрав 16 мільйонів глядачів. До слова, угода легендарного українця з RTL діє ще на три бої.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче.

Після бою президент України Петро Порошенко підтримав Кличка, а Володимир заявив, що переміг сильніший.

Дивіться найкращі моменти бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа радить родичам Кличка відмовити його від реваншу.

Фото – Getty Images