У вівторок, 2 травня, в матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Атлетіко на виїзді розгромно поступився мадридському Реалу (0:3).

Головний тренер Матрацників Дієго Сімеоне відвідав традиційну післяматчеву прес-конференцію, на якій оцінив шанси його команди на підсумковий успіх у протистоянні з Реалом.

"Перший тайм нікому не вдався. Обидві команди помилялися в передачах, але Реал забив. У нас теж був момент, однак Гамейро не вдалося переграти Наваса, вийшовши один на один. Після перерви ми володіли м'ячем, але нічого не змогли створити, і Реал здорово скористався вільними зонами.

Я сказав хлопцям, що ми повинні пройти через це, забути про цю поразку. Це дуже і дуже складно, але таке трапляється, це футбол. Ми будемо боротися до самого кінця, до тих пір, поки не прозвучить фінальний свисток у матчі-відповіді.

Футбол - чудова гра, так що нічого ще не втрачено. Я все ще вірю, що ми можемо перемогти. Я спокійний. Спробуємо створити диво на наступному тижні. Ми - Атлетіко. Не виключено, що все вийде", - передає слова аргентинського тренера офіційний сайт УЄФА.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Роналду повторив досягнення екс-гравця Шахтаря.

Фото: Getty Images