Іспанські ЗМІ розповсюдили інформацію, що півзахисник Ліверпуля Філіппе Коутіньо влітку стане гравцем Барселони. Повідомлялося, що бразилець дав згоду на перехід в каталонський клуб.

Ліверпуль начебто зажадав за трансфер близько 90 мільйонів євро, при цьому Барселона не готова витрачати на придбання хавбека більше 80 мільйонів. Щоб трансфер відбувся, самому гравцеві необхідно натиснути на клуб.

Ця інформація настільки обурила фанатів ліверпульської команди, що вони вирішили полоскотати нерви Коутіньо та зігнали своє зло на позашляховику Порше, який Філіппе припаркував біля стадіону Енфілд. Бразильця атакували кілька фанатів Ліверпуля, які розбили передні бічні стекла і зробили кілька вм'ятин.

Фанати залишились вкрай незадоволені, що футболіст погодився на перехід у Барселону, повідомляє Mundo Deportivo.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще