Українець Сергій Дерев'янченко (12-0, 10 КО) і американець Деніел Джейкобс (34-2, 29 КО) пройшли процедуру зважування напередодні поєдинку за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF.

Обидва бійця показали однакову вагу в 72,12 кг (при ліміті 72,5 кг).

Після зважування відбулася традиційна дуель поглядів:

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бій Дерев'янченко - Джейкобс відбудеться в Нью-Йорку в ніч з 27 на 28 жовтня.

Усик - Беллью

Бій Усик – Беллью відбудеться 10 листопада на Manchester Arena, що вміщає 23 тисячі глядачів.

На кону дуелі стоятимуть чемпіонські пояса за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring, якими володіє українець.

Беллью до цього програвав ще у 2013-му році. З тих пір британець провів 10 боїв, які завершилися перемогами.

Вже відомі ціни на квитки на бій абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) проти британця Тоні Беллью (30-1-2, 20 КО).

Найдешевший квиток коштує 40 фунтів стерлінгів (близько 1500 грн), а найдорожчий, VIP – 800 фунтів (майже 30 тис. грн). Також у продаж надійшли квитки вартістю 60, 80, 100, 150, 200, 300 і 500 фунтів.

Тікети продаються з 24 вересня.

В Україні бій транслюватимуть в кінотеатрах, а Олександр Усик вже запросив фанатів дивитися дуель на великому екрані.

Беллью напередодні бою в черговий раз заявив, що має намір відібрати всі пояси Усика:

"Немає ні тіні сумніву, що це найважчий поєдинок у моєму житті. Усик - найгрізніший суперник з усіх, з ким я зустрічався, всі бояться цієї людини. Він монстр, від якого всі бігають, і тільки дурень на зразок мене може хотіти битися з ним кістка в кістку.

10 листопада ви самі все побачите. Я шокував світ вже двічі, а цей раз буде третім. Головний день у сгонці ваги настане 9 листопада, коли ви побачите, як я скину 30 фунтів. Та й взагалі забудьте про вагу, дієті та інше, головне - це бій, я маю намір стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. Це все, що має значення.

Мені немає діла до ваги, мені плювати, наскільки хороший Усик і скільки всяких дурниць він хоче сказати, все це втратить сенс на рингу. Важливо лише те, що 10 листопада я повернуся додому з чотирма чемпіонськими поясами, ось що я збираюся зробити", - передає слова Беллью Fightnews.

Також Олександр Усик розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими.

Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.