Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью відповів на декілька запитань журналістів, після матчу 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому його команда вдома зіграла внічию з Сельтою (1:1) і пройшла за сумою двох поєдинків у фінал.

"Ми були кращою командою в першому матчі, але ми ніколи не закінчуємо справу, коли це потрібно робити. У кожному матчі ми втрачаємо багато моментів. У домашньому поєдинку ми намагалися грати відкрито і тиснули на протязі всієї зустрічі.

Сельта була зовсім вільна від відповідальності і дала серйозний відсіч, але ми впоралися з цим. Мої хлопці віддали все, що у них було. Я дуже радий за них.[[{"fid":"170375","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2076","width":"3224","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Фінальний матч з Аяксом буде важким. Це молода сильна команда. Вони закінчать свої виступи в чемпіонаті в ці вихідні і матимуть 12 днів, щоб відновитися. У нас же ще буде три матчі за цей час. Якщо ми виграємо Лігу Європи, я буду більш ніж щасливий. Це буде приголомшливо!", - цитує Моурінью BT Sport.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що стали відомі фіналісти Ліги Європи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: Getty Images