22-річний гравець Волині Дмитро Задерецкий звинувачується в причетності до трагедії в Луцьку, повідомляє УНН.

З 9 поверху житлового будинку випала дівчина. Родичі травмованої дівчини стверджують, що гравець викинув її з вікна.

Інцидент стався в Луцьку 7 травня. Дівчина вижила, але перебуває в реанімації з численними переломами, стан потерпілої критичний.

У поліції Луцька відкрили кримінальне провадження за 128 статті КК. Зараз перевіряється причетність футболіста до трагічного випадку.

"У слідства три версії: або її скинули з 9 поверху, або дівчина впала з необережності, або вона здійснила спробу самогубства", - зазначив начальник Луцького міськвідділу поліції Олег Кічук.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Футболіст у свідченнях пояснив, що не встиг затримати дівчину, а в поліцію не повідомив, тому як був стан афекту. Ми вилучили відео з камер спостереження, звіряємо дані з показаннями свідків", - повідомили в поліції.

Сестра Юлія Залевська розповіла, що під ранок Ірина відпочивала з футболістом і друзями, випивали спиртні напої.

"У нього були проблеми з алкоголем. І між ними таки сталася сварка, після якої футболіст викинув Ірину з вікна", - зазначила родичка.

Сам футболіст Дмитро Задерецький відмовляється розповідати про інцидент. "Я коментарів не даю", - зазначив футболіст.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, український легіон покине Дармштадт.