Розслідування Football Leaks встановило, що аргентинський нападник Есекіель Лавессі, який зараз виступає у Китаї, отримує близько 950 тисяч євро на тиждень. На матеріали Football Leaks посилається Sky Sports.

Лавессі перейшов із ПСЖ у китайський Хебей Чайна Форчун у лютому 2016 року. За даними французьких медіа, його зарплата склала 13 мільйонів євро в рік.

У грудні минулого року представники Football Leaks заявили, що аргентинець, який за 16 матчів в китайській Суперлізі забив два м'ячі, отримує 30 мільйонів євро на рік.

[[{"fid":"170496","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"179","width":"490","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, папарацці застукали зіркового голкіпера Ювентуса за ганебною звичкою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще