3 червня в Кардіффі на стадіоні Мілленіум у фіналі Ліги чемпіонів зіграють Реал і Ювентус. На цьому поєдинку працюватиме німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Брихом, повідомляє прес-служба УЄФА.

Допомагати головному рефері будуть Марк Борш і Штефан Лупп. Додаткові асистенти - Бастіан Данкерт і Марко Фрітц. Четвертим арбітром призначений суддя з Сербії Мілорад Мажіч.

Фелікс Брих обслуговує міжнародні матчі з 2007-го року. У поточному сезоні він працював на 5-ти матчх Ліги чемпіонів, в тому числі - на матчі 1/8-ї фіналу між Ювентусом та Порту. Також німець був арбітром першої чвертьфінальної зустрічі Ліги Європи між МЮ і Андерлехтом.

41-річний Брих також працював на Євро-2016. Зокрема, на матчі Швеція - Бельгія, Англія - Уельс і Польща - Португалія. 2014-го року обслуговував фінал Ліги Європи між Севільєю і Бенфікою.

А фінал Ліги Європи, в якому 24 травня в Стокгольмі на стадіоні Френдс Арена зустрінуться Манчестер Юнайтед і Аякс, обслуговуватиме словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною (на фото), повідомляє прес-служба УЄФА.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Допомагати головному рефері будуть Юре Прапротнік і Роберт Вукан. Додаткові асистенти - Матей Юг і Славко Вінчіч. Четвертим арбітром призначений суддя з Італії Джанлука Роккі.

У цьому сезоні 40-річний арбітр обслужив шість ігор Ліги чемпіонів, в тому числі матч-відповідь 1/4 фіналу між Монако і дортмундською Борусією. Протягом минулих п'яти кампаній він працював на шести єврокубкових півфіналах, але вперше буде судити вирішальний матч клубного євротурніру.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стала відома найбільша зарплата у світовому футболі.