Ендрю Беттлс, тренер першої ракетки України Еліни Світоліної, розповів, що допомогло їй виграти на Підсумковому турнірі WTA.

"Мабуть, через те, що вона до останнього моменту не знала, чи зіграє на турнірі. Завдяки цьому на неї взагалі не було жодного тиску. Вона просто виходила і грала як могла, тому що втрачати їй нема чого.

Вона відмінний гравець, і не найвдаліша друга частина сезону не скасувала цього. По-моєму, вона просто повернулася до витоків, випустила весь негатив і просто заграла, ні про що не думаючи.

Вона від природи боєць, і ми могли спостерігати це в Сінгапурі. Влітку багато хто в неї не вірив, навіть вона сама почала сумніватися. Але тут вона просто вийшла і показала, на що здатна", – передає слова Беттлса Sport 360.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Перемога Еліни

28 жовтня відбувся фінал Підсумкового турніру WTA, в якому грали американка Слоан Стівенс і українка Еліна Світоліна.

Перший сет виграла представниця США з рахунком 6:3. У другій партії сильнішою виявилася Світоліна (6:2), якій вдалося переломити хід зустрічі. У вирішальному сеті також перемогла Еліна з аналогічним рахунком (6:2).

Як підсумок, Світоліна виграла Підсумковий турнір WTA в Сінгапурі, перемігши п'ять суперниць.

Підсумковий турнір WTA. Сінгапур. Фінал

Слоан Стівенс (США) - Еліна Світоліна (Україна) - 1:2 (6:3, 2:6, 2:6)

На даний момент для Світоліної та українського тенісу - це найбільш значуща перемога в історії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.