31-го жовтня в рамках 1/8 фіналу Кубка України Минай з однойменного села приймав на домашньому полі віце-чемпіона країни Динамо Київ.

Представнику Другої ліги України вдалося виграти перший тайм, завдяки голу Роберта Гегедоша на 21-й хвилині.

Минай - Динамо 1:0. Гол Гегедоша

FC Dynamo Kyiv не витримало натиску FC «Minaj»💪 Віце-чемпіон України пропустив після другої контратаки господарів. Крутий гол і круті ужгородські коментатори😊 1:0 - що далі❓ 🎥 via youtube Uzhnet plus TV Channel

Geplaatst door FootballHub op Woensdag 31 oktober 2018

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У другій половині зустрічі кияни зібралися і протягом восьми хвилин відігралися, вийшли вперед та зміцнили свою перевагу. Спочатку Микола Шапаренко оформив дубль, а потім Денис Гармаш підтвердив перевагу Динамо! Як підсумок, перемога "біло-синіх" з рахунком 1:3 над "лисами" з Закарпаття. Кияни навесні зіграють у чвертьфіналі Кубку України!

Минай - Динамо 1:2. Дубль Шапаренка

Камон, плей! © Пишіть у коментарях ваші варіанти тренерських настанов Хацкевича у перерві🔥 FC Dynamo Kyiv зусиллями Nikolay Shaparenko переломило хід матчу з FC «Minaj» за 5 хвилин 2 тайму😎 🎥 via youtube Uzhnet plus TV Channel

Geplaatst door FootballHub op Woensdag 31 oktober 2018

Кубок України. 1/8 фіналу

Минай (село Минай, Закарпатська область) - Динамо (Київ) - 1:3 (1:0)

Голи: Гегедош, 21 - Шапаренко, 50, 54, Гармаш, 57.

Минай: Сергій Мелащенко, Василь Беца, Ігор Ощипко, Василь Кобін, Петро Стасюк, Максим Гавриленко, Яромир Лобода, Владислав Микуляк (Степан Федак, 71), Василь Піняшко (Олексій Шпак, 83), Роберт Смокоровський (Анатолій Нурієв, 62), Роберт Гегедош.

Запас: Владислав Сидоренко, Максим Минайленко, Іван Капустей, Едуард Сухомлин.

Динамо: Георгій Бущан, Микола Морозюк, Микита Бурда, Артем Шабанов, Йосип Пиварич, Олександр Андрієвський (Че Че, 68), Микола Шапаренко, Євген Смирний, Мікель Дуелунд (Віталій Буяльський, 46), Буено (Денис Гармаш, 46), Владислав Супряга.

Запас: Артур Рудько, Микита Кравченко, Назарій Русин, Денис Попов.

Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка, Донецька обл.)

Стадіон "Минай Арена" (село Минай, Закарпатська область)

Фанати Динамо також прибули в Минай підтримати своїх улюбленців:

Сенсація в матчі Динамо - Львів

28 жовтня в рамках 13-го туру УПЛ на НСК "Олімпійський" в Києві Динамо приймало Львів. Гостям з Галичини вдалося відкрити рахунок в матчі на 21-й хвилині після точного удару Лукаса Тейлора.

Як кияни не билися, вирівняти становище в поєдинку у них не виходило. Львів же постійно порушував і грав на утримання рахунку. Рахунок по жовтих картках на користь львів'ян з рахунком 9:1! Також в пасиві галицької команди червона картка вже в доданий час.

Також цікава статистика ударів. Крім епізоду з голом, львів'яни більше не били в площину воріт і тільки ще раз вдарили повз рамку Дениса Бойко. "Біло-сині" мають в своєму активі 4 удари в ствір воріт і 12 повз ворота Олександра Бандури.

Динамо програло Львову з рахунком 0:1 і тепер з 29 очками відстає від першого Шахтаря (34) на 5 балів. Другим киянам дихає в спину Олександрія, у якій 26 очок і третя позиція.

Прем'єр-ліга України. 13-й тур. НСК "Олімпійський" (Київ)

Динамо (Київ) - ФК Львів (Львів) - 0: 1 (0: 1)

Гол: Тейлор, 21.

Вилучення: Сабіно, 93 (Львів) друге попередження.

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Динамо: Денис Бойко, Віталій Миколенко, Сідклей, Йосип Піварич (Владислав Супряга, 58), Артем Шабанов, Томаш Кендзьора, Сергій Сидорчук (Микола Шапаренко, 46), Че Че, Володимир Шепелєв (Денис Гармаш, 74), Віктор Циганков, Беньямін Вербич

ФК Львів: Aлександр Бандура, Володимир Адамюк, Мартан, Вадим Парамонов, Юрій Путраш (Олександр Голіков, 64), Владислав Приймак, Джонатан, Сабіно, Артур Западня, Тейлор, Аугусто (Араужо, 55; Вадим Янчак, 80)

Як повідомляв портал Знай.ua, після холодного душу від Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів Шахтар зміг трохи реабілітуватися в матчі чемпіонату України.