Чемпіон WBC і IBF Майки Гарсія (39-0, 30 КО) відмовився від одного зі своїх титулів. Гарсія вирішив залишити вакантним титул чемпіона IBF у легкій вазі.

Наступний поєдинок Гарсія проведе у лютому проти чемпіона IBF в напівсередній вазі Еррола Спенса-молодшого. Якщо Гарсія переможе в цьому бою, то стане чемпіоном у своїй п'ятій ваговій категорії.

Тепер за вакантний пояс IBF поб'ються Річард Коммей (27-2, 24 КО) і Іса Чаниев (13-1, 6 КО). Цей бій, швидше за все, відбудеться на початку наступного року.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) заявив про готовність провести бій з чемпіоном WBC і IBF Майкі Гарсією вже в наступному поєдинку.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Цікавий і бажаний бій. Я ніколи не приховував, що для мене важливо залишити своє ім'я в історії боксу, і я роблю все для цього. Тому для мене велика глава у моїй історії – Майкі Гарсія.

Думаю, що цей бій точно неминучий. Коли він відбудеться, – це вже питання. І це питання більше до бізнесменів, а не до спортсменів.

Я, як спортсмен і атлет, однозначно хочу цього бою зараз, сьогодні. Але за океаном бізнесмени, тому мені доводиться грати в їхню гру", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Василь Ломаченко проведе свій наступний бій 8 грудня проти володаря титулу WBO Хосе Педраси. Бій пройде в Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Нагадаємо, Майкі Гарсія хоче провести бій з Василем Ломаченком.

Майкі Гарсія
Майкі Гарсія

Гарсія, який об'єднав чемпіонські пояси WBC і IBF у легкій вазі, заявив, що Василь Ломаченко – єдиний легковаговик, з яким він би хотів битися, однак команда українця так і не відповіла йому.

"Схоже, Ломаченко все таки буде битися з Педрасою в об'єднавчому поєдинку. Як би там не було, але я не почув від них жодної відповіді.

Повторюся, я готовий битися. Ломаченко – це єдиний варіант в легкій вазі, який мене цікавить. У категорії до 61,2 кг кращого поєдинку просто неможливо собі уявити", – сказав Гарсія у коментарі BoxingScene.

Раніше Гарсія заявляв, що Ломаченко уникає бою з ним. За його словами, українець кілька разів відмовляв йому в поєдинку.

"Моя нова мета – зустрітися з Эрролом Спенсом до кінця року. Багато говорять мені, що він дуже небезпечний супротивник, але це ті бої, які я шукаю.

Я знаю, що можу проводити бої в напівсередній вазі, але вважаю, що чим більше ризик, тим більше слава.

Я зарекомендував себе як один з найкращих чемпіонів на сьогоднішній день, тому мені не треба нікого чекати.

Ломаченко багато разів відмовляв мені, і в цей момент моєї кар'єри я не можу зупинитися, це мій час, і я хочу творити історію", – сказав Гарсія в коментарі World Boxing News.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.