У неділю, 14 травня, в рамках 37-го туру іспанської Прімери Реал прийме на своєму полі Севілью.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Зінедіна Зідана з коефіцієнтом 1,2. Можливий успіх гостей оцінюється набагато вище - 11. Нічийний результат - 7,49.[[{"fid":"170596","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"3000","width":"4406","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Вершкових практично такий же коефіцієнт - 1,19. Вікторія севільців тут оцінюється ще вище - 12, а нічия - 8.

Букмекерська контора Bet365 ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Реала - 1,18, перемога Севільї - 13, нічия - 8.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що в центральному матчі 37-го туру АПЛ Тоттенгем - Манчестер Юнайтед букмекери ставлять на перемогу господарів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Фото: Getty Images