Аргентинський нападник каталонської Барселони Ліонель Мессі успішно продовжує відновлювати руку, яку пошкодив у матчі чемпіонату Іспанії проти Севільї (4:2).

31 жовтня лікарі "блаугрунас" дозволили латиноамериканц. повернутися до тренувань, а значить можна очікувати появи Мессі на полі вже в найближчих матчах.

У поточному сезоні чемпіонату Іспанії Лео зіграв 9 матчів, в яких забив 7 м'ячів і зробив 5 асистів. У Лізі чемпіонів 2018/2019 Мессі з 5 голами разом з Едіном Джеко з Роми лідирує в бомбардирських перегонах турніру.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Мессі та цирк

Форварда Барселони Ліонеля Мессі давно вважають "фокусником" футбольного м'яча. Зірковий аргентинець вирішив відповідати своїй ролі у всіх аспектах.

Лідер "блаугранас" і збірної Аргентини анонсував свою співпрацю з Cirque du Soleil.

Канадський цирк відомий у всьому світі своїми шоу, які поєднують в собі жанри театру, хореографії, акробатики і цирку. У наступному році "Цирк Сонця" готує нове шоу про життя Мессі.

На відео, яке аргентинець опублікував у інстаграмі, він у футболці з логотипом Cirque du Soleil набиває ніс клоуна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона розгромила Реал в Ель-Класіко, мадридці скотилися на 9-е місце в Ла Лізі.