У неділю, 14 травня, в рамках 36-го туру італійської Серії А лідер першості Ювентус зіграє на виїзді з Ромою.

На думку авторитетних букмекерських організацій, невеликим фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу римської команди з коефіцієнтом 2,47. Можливий успіх гостей оцінюється трохи вище - 2,85. Нічийний результат - 3,35.[[{"fid":"170608","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"2000","width":"3000","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Вовків практично такий же коефіцієнт - 2,5. Вікторія Старої синьйори тут оцінюється трохи нижче - 2,8, а ось нічия вище - 3,4.

Букмекерська контора Bet365 ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Роми - 2,5, перемога Ювентуса - 2,88, нічия - 3,4.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що в поєдинку 37-го туру іспанської Прімери Реал - Севілья букмекери ставлять на перемогу Королівського клубу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото: Getty Images