Вчора вранці півзахисник сан-себастьянского Реал Сосьєдада Лука Сагнальї переніс інсульт. 23-річний футболіст був госпіталізований і зараз знаходиться в клініці Hospital Universitario Donostia, пише Marca.

Представники баскського клубу заявили, що зараз Сангальї у свідомості і успішно відновлюється:

"У найближчі дні Лука пройде кілька медичних тестів, щоб знайти причину", – також сказали представники клубу з Сан-Себастьяна.

Лука Сангальї є вихованцем Реал Сосьєдада, дебютував за першу команду уродженець Сан-Себастьяна в поточному сезоні. На його рахунку на даний момент 6 матчів і 1 гол у Ла Лізі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ель-Класіко

28 жовтня на "Камп Ноу" в рамках 10-го туру іспанської Прімери відбулося знамените Ель-Класіко між Барселоною і Реалом!

Каталонцям вдалося виграти перший тайм завдяки голам Філіппе Коутіньйо і Луїса Суареса.

На початку другої половини зустрічі Марсело відквитав один пропущений м'яч і боротьба на полі йшла не на жарт.

Але "галактікос" не вдалося зрівняти становище, а Барса скористалася провалами мадридців в обороні і ще тричі розписалася у воротах Тібо Куртуа. Луїс Суарес після двох влучних ударів оформив хет-трик і ще один м'яч забив Артуро Відаль.

Як підсумок, перемога Барселони з рахунком 5:1!

Чемпіонат Іспанії. Ла Ліга. 10-й тур. Стадіон "Ноу Камп"

Барселона - Реал Мадрид - 5:1 (2:0)

Голи: Філіппе Коутіньйо, 12, Луїс Суарес 29 (з пенальті), 74, 83, Артуро Відаль, 86 - Марсело (50).

Барселона: Марк-Андре тер Штеген, Жорді Альба, Клеман Лангле, Жерар Піке, Серхіо Роберто, Серхіо Бускетс, Іван Ракітіч, ​​Артур Рамос (Артуро Відаль, 84), Рафінья (Нелсон Семеду, 68), Філіппе Коутіньйо (Усман Дембеле, 73) , Луїс Суарес

Реал Мадрид: Тібо Куртуа, Начо, Марсело (Маріано Діас, 81), Рафаель Варан (Лукас Васкес, 46), Серхіо Рамос, Каземіро, Лука Модріч, Тоні Кроос, Іско, Карім Бензема, Герет Бейл (Марко Асенсио, 77)

Арбітр: Хосе Санчес Мартінес

Після цього матчу Барселона з 21-м очком лідирує в Ла Лізі, Реал з 14-ма балами йде на 9-му місці.

ФОТО: Getty Images, Reuters

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал з новим тренером і у новій формі влаштував погром в Африці.