Президент UFC Дана Уайт повідомив, що погодив з чемпіоном організації в легкій вазі Конором Макгрегором (21-3) всі умови контракту на бій з Флойдом Мейвезером (49-0, 26 КО).

Тепер йому належить провести переговори з Мейвезером.

"Ми тут, щоб довести угоду до логічного завершення. Я вже досяг домовленості з Конором. Але коли до справи підключається купа адвокатів, все виглядає безглуздо. Сподіваюся, що вже в понеділок вдасться провести зустріч з Мейвезером і його командою. Так що попереду ще одні переговори і не факт, що вони завершаться успішно", – цитує Уайта Boxing Scene.

Нагадаємо, раніше президент UFC заявляв, що переговори про організацію поєдинку між боксером Флойдом Мейвезером-молодшим і Конором Макгрегором не просуваються вперед.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Макгрегор в цьому році планує провести два бої.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Фото – Getty Images