Знаменитого форварда збірної Данії і Русенборга Нікласа Бендтнера визнали винним у нападі на таксиста. Відомий футболіст засуджений до 50 діб тюремного ув'язнення, повідомляє The Guardian.

30-річний Бендтнер буде взятий під варту, а тим часом його адвокат вже подав апеляцію на рішення суду.

У ніч з 8 на 9 вересня Бендтнер зламав таксисту щелепу. Але дівчина Нікласа заявила, що данський футболіст захищався від нападу таксиста.

У цьому сезоні Ніклас Бендтнер зіграв за Русенборг 33 матчі, в яких забив 10 м'ячів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дивна дискваліфікація

Бразильський форвард Шаньдун Лунен Дієго Тарделлі перед грою проти Шанхай СИПГ дозволив собі почухати обличчя під час виконання гімну Китаю і отримав за свій вчинок дискваліфікацію, повідомляє Worldsoccertalk.

У Китайській федерації футболу поведінку бразильця трактували, як неповагу і тепер латиноамериканець пропустить наступний поєдинок через дискваліфікацію.

Тарделлі відомий своїми виступами за бразильські Сан-Паулу, Фламенго, Атлетіко Мінейро, Бетіс, ПСВ. Грав за збірну Бразилії, за яку забив три м'ячі.

Тарделлі перебрався до Китаю в 2015-му році, за свою команду він зіграв 56 матчів і забив 32 м'ячі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона разгромила Реал в Эль-Классико.