28-річний український нападник іспанського Альбасете Роман Зозуля відзначився голом у матчі 12-го туру Сегунди проти Химнастика з Таррагони.

Українець забив м'яч на 21-й хвилині матчу і зробив це дуже ефектно. Зозуля вразив ворота суперника ударом через себе - бісіклетою.

Ну как не поделиться таким с вами ??? Гол Роман Зозуля в матче против Nastic Tarragona. Друзья судите сами, а я уверен что этот парень должен играть за ту страну которую любит и ценит. Романыч ты лучший 🇺🇦🇺🇦🇺🇦⚽️💪

Geplaatst door Vladimir Kuzmenko op Vrijdag 2 november 2018

Так рахунок у матчі став 2:0. До речі, Альбасете з таким же результатом і виграв поєдинок.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У цьому сезоні в активі Зозулі вже 3 голи і 2 передачі в 11 зіграних матчах.

Після 12-ти зіграних турів Альбасете займає 5-е місце в турнірній таблиці Сегунди, маючи в активі 20 очок при різниці забитих і пропущених м'ячів 19-12.

Сегунда Іспанії. 11-й тур

Альбасете - Химнастик - 2:0

Голи: Альбентоса, 16, автогол, Зозуля, 21.

Дебют і рекорд Луніна

19-річний голкіпер збірної України Андрій Лунін дебютував за Леганес в матчі Кубка Іспанії проти Райо Вальєкано (2:2). Уродженець Харківської області став наймолодшим українським футболістом у клубі топ-дивізіону Іспанії.

Андрій Лунін — 10-й український футболіст в клубі вищого дивізіону Іспанії. Саме стільки українців було задіяно в іспанській Прімері за 30 років, які пройшли з моменту дебюту Василя Раца в квітні 1989-го за Еспаньол.

При цьому Лунін встановив новий рекорд — він наймолодший український дебютант у клубі топ-дивізіону Іспанії. Попередній рекордсмен Дмитро Чигринський зіграв перший матч за Барселону в 22 повних роки.

Решта українців потрапляли в Іспанію в більш зрілому віці. У 25 років дебютували Євген Коноплянка і Максим Коваль. У 26 років Олександр Яковенко і Роман Зозуля. У 27 років Сергій Погодін та Артем Кравець. У 28 років Василь Рац та Денис Бойко.

Як повідомляв Знай.ua, українець Святослав Михайлюк дебютував у НБА у незабутньому матчі.