ПСЖу центральному матчі 12-го туру французької Ліги 1 виграв удома, в Парижі, у Лілля (2:1).

Після цієї перемоги ПСЖ з 36 очками очолює турнірну таблицю чемпіонату Франції, Лілль з 25 балами йде другим.

ПСЖ здобув перемоги у всіх 12-ти матчах Ліги 1 з початку сезону і має стовідсотковий показник. Це рекордний результат для топ-5 європейських футбольних ліг (Англія, Іспанія, Італія, Німеччина, Франція).

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попередній рекорд з 11-ти перемог поспіль належав лондонському Тоттенгему. "Шпори" досягли такого успіху в сезоні 1960/1961, в якому лондонці стали чемпіонами Англії.

Історія з Верратті

Півзахисник французького ПСЖ і збірної Італії Марко Верратті був затриманий паризькою поліцією за водіння автомобіля в нетверезому вигляді.

25-річного футболіста відпустили під заставу і завели на нього справу. Найближчим часом італійському півзахиснику винесуть вердикт з мірою покарання. Марко заплатить великий штраф, а також позбудеться водійського посвідчення на тривалий термін.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона разгромила Реал в Эль-Классико.