Чемпіон світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі, британський боксер Ентоні Джошуа вперше виступив перед журналістами та вболівальниками після перемоги над Володимиром Кличком. Джошуа відвідав захід, що відбувся в манчестерському театрі Лоурі.

За словами Джошуа, він хоче ще 10 або 12 років провести в професійному боксі.

"Ймовірно, я буду битися до віку Кличко. Все залежить від того, як я буду стежити за собою. Але я не збираюся бути чемпіоном тільки для того, щоб думати про те, що тепер я багато заробляю і можу купити собі все. Відчуття голоду, на мій погляд, переважує талант. У мене є трохи таланту і рішучості. Я стаю краще. Я все ще не там, де я хочу бути, але я додаю і повільно добираюся в потрібну точку", – передає слова Джошуа The Mirror.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Кличко піднявся на друге місце в рейтингу WBC.

Фото – Getty Images