Роб Маккрекен – наставник чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа – заявив, що його підопічний багато чому навчився в поєдинку проти Володимира Кличка.

За словами Маккрекена, Джошуа не тільки зумів відновитися після важкого нокдауну, але і дуже спокійно і виважено провів решту бою, здобувши в підсумку перемогу.

"Він дізнався до біса багато в цьому бою. Можливо, в декількох епізодах він затягував розвиток подій, але на це впливало і тиск з боку Кличка, і тиск з боку 90 000 глядачів. По ходу поєдинку він часом був скований, а весь цей галас навколо мегафайту дозволив Кличку трохи придушити Ентоні. Але бокс – це спорт про навчання. Ентоні дуже багато чому навчився в цьому бою. Він дізнався стільки, скільки за всю свою кар'єру.

Коли він відправив у нокдаун Кличка, пішов добивати опонента, накинувся, вимахнув, "завантажився" і втомився. Потім вже Кличко відправив Ентоні в нокдаун. Ентоні – молодець, що повернувся після цього потужного удару правою. Це був приголомшливий камбек – він зібрався, перегрупувався, залишився спокійним. Він пройшов через це. Він навчився справлятися з ситуацією і завершив бій перемогою. Це величезний і корисний досвід", – передає слова Маккрекена BoxingScene.

Нагадаємо, 29 квітня британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче. А Володимир Кличко заявив, що не збирається завершувати кар'єру.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Кличко піднявся на друге місце в рейтингу WBC.

Фото – Getty Images