У неділю, 14 травня, завершилися європейські кваліфікації на масштабний кіберспортивний турнір по Dota 2 - The Summit 7.

У фіналі відбіркового раунду між собою зустрічалися російський колектив Empire і українська команда Natus Vincere. Особливої ​​боротьби у фіналі не вийшло і українська організація впевнено взяла гору над суперником у всіх трьох картах - 3:0.[[{"fid":"170876","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"719","width":"960","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Таким чином, Na'Vi здобули путівку на LAN-турнір вперше з The International 2016, який проходив ще в серпні минулого року.

У червні їм доведеться зустрітися з семи найсильнішими командами світу в битві за 100 тисяч доларів і звання чемпіонів The Summit 7.

Відзначимо також, що Na'Vi дійшли до фіналу європейської кваліфікації на ще один великий турнір EPICENTER і будуть боротися з Team Secret за путівку в Москву. Переможця цієї пари ми дізнаємося 19-го травня о 18:00 по Києву.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що призовий фонд кіберспортивного турніру The International б'є всі рекорди.