Континентальний чемпіон, боксер промоутерської компанії Union Boxing Promotion Артем Далакян (15-0, 11 КО) після перемоги над мексиканцем Луїсом Мануелем Масиасом вийшов на першу сходинку рейтингу Всесвітньої Боксерської Асоціації WBA.

Ця позиція у світовому рейтингу WBA дозволяє Далакяну вже до кінця 2017 року провести поєдинок за звання Чемпіона світу в найлегшій вазі. Його суперником стане японець Казуто Йока (22-1, 13КО). Переговори про бій почнуться вже найближчим часом.

Також поліпшили свої позиції інші український боксери, що представляють промоутерську компанію Union Boxing Promotion.

Так, багаторазовий чемпіон Європи в напівлегкій вазі Олег Єфимович, який займав раніше 6 позицію в рейтингу WBA, піднявся на 4 позицію. Перемога над бельгійцем Урбано Джуліані наблизила Єфимовича до поєдинку за звання Чемпіона світу.

Ще один боксер компанії UBP Олександр Єгоров увійшов в ТОП-10 рейтингу і посів там 7 місце у другій найлегшій вазі після перемоги над аргентинцем Лукасом Рафаелем Баєсом.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Кличко піднявся на друге місце в рейтингу WBC.