"Наш край" та об'єднані ліберали мають високі шанси стати новими політичними силами, які будуть представлені у Верховній Раді наступного скликання. Про це заявив політолог Андрій Золотарьов, повідомляє Апостроф.

За його словами, через нинішню кризу в парламенті, вже восени можна очікувати на позачергові вибори.

"У поточному році патова ситуація, що склалася у Верховній Раді, може призвести до того, що влада буде змушена провести дострокові вибори. Найбільш імовірним періодом є осінь 2017 року. Більшість представлених нині парламентських партій пройдуть до наступного скликання. Але новачки також мають високі шанси приєднатися до них: ліберали – партії Саакашвілі, Гриценко і "Самопоміч", які, радше за все, вийдуть єдиним фронтом, а також "Наш край", – заявив Золотарьов.

Експерт також зазначив, що на відміну від ліберального об'єднання, центром якого виступають кілька відомих політичних діячів, "Наш край" робить ставку на роботу в регіонах.

"Ліберали побудують стратегію на розкрученості і впізнаваності своїх лідерів. А "Наш край" може пройти до Верховної Ради завдяки роботі з місцевими елітами, що і продемонстрували вибори у територіальних громадах: партія посіла 3-4 місце по країні", – резюмував Золотарьов.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще