Вчора, 5 листопада, на захисника збірної Словаччини Любомира Шатку було скоєно напад у Братиславі.

В результаті нападу у 22-річного футболіста Дунайської Стреди зламана щелепа, вибиті зуби та рвана рана на обличчі.

Крім того, лікарі діагностували струс мозку. Особа нападника на екс-футболіста Ньюкасла в столиці Словаччини поки що не встановлена.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У зв'язку з цим інцидентом Шатка не зіграє в матчі Ліги Націй проти збірної України, який відбудеться 16 листопада у Трнаві.

Збірна України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив список футболістів, які готуватимуться до матчів проти збірної Словаччини в Лізі Націй і до спарингу зі збірною Туреччини, повідомляє прес-служба ФФУ.

Відзначимо, що в цьому списку немає представників Шахтаря захисника Ярослава Ракицького і півзахисника Марлоса.

Дебютний виклик у національну команду отримав захисник Динамо Київ Віталій Миколенко. Також варто відзначити те, що Шевченко викликав лише одного нападника, а саме Романа Яремчука з бельгійського Гента.

Повний список:

Воротарі: Андрій П'ятов (Шахтар), Денис Бойко (Динамо), Андрій Лунін (Леганес, Іспанія).

Захисники: Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (всі – Шахтар), Микита Бурда, Віталій Миколенко (обидва – Динамо), Олександр Караваєв (Зоря), Василь Кравець (Луго, Іспанія), Ігор Пластун (Гент, Бельгія).

Півзахисники: Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (всі – Динамо), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко, Сергій Болбат (всі – Шахтар), Євген Коноплянка (Шальке, Німеччина), Руслан Малиновський (Генк Бельгія), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті, Англія), Євген Макаренко (Андерлехт, Бельгія), Іван Петряк (Ференцварош, Угорщина).

Нападник: Роман Яремчук (Гент, Бельгія).

Резерв: Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук (обидва – Динамо), Владислав Кулач (Ворскла), Андрій Борячук (Маріуполь), Мар'ян Швед (Карпати).

Як повідомляв портал Знай.ua, київське Динамо і донецький Шахтар у Кубку України зустрінуться вже на стадії чвертьфіналу.